În jurul duetului rus de muzică rap HammAli & Navai s-a iscat un scandal care ia amploare. Pe rețelele de socializare s-a răspândit un videoclip în care HammAli ridică piciorul asupra unui fan.

În timp ce Alexander Aliyev (HammAli) nu comentează cele întâmplate, Navai Bakirov a decis să vină cu o reacție.

 

View this post on Instagram

 

O postare distribuită de fan_navai_hammali 🇺🇦🇺🇦 (@navai_hammali__)

„Este un videoclip pe net în care Sanya își îndepărtează piciorul de la o fată, care l-a ținut de pantaloni pe tot parcursul concertului și îl trăgea în jos. Situația a fost în modul următor: în timpul concertului, o fată beată, îl ținea de pantaloni și nu îi dădea voie să se miște. În ciuda faptului că soțul ei era alături de ea, în picioare. Ca să mă înțelegeți, eu de exemplu, nu port chiloți. Sincer, nu am nicio pereche de chiloți acasă. Iubesc libertatea. Și dacă astfel de situație s-ar întâmpla cu mine, păi toată lumea ar fi văzut a 8-a minune a lumii. Dar noi la concerte avem limita de vârstă +12, și atunci copiii de sub 18 ani în vis ar vedea doar un singur lucru. Prin urmare, dragi doamne, pantalonii ar trebui trași de pe bărbați doar acasă și măcar nu în prezența soțului. Deci, haideți să îi transmitem cuvinte frumoase lui Alexander, el se simte prost pentru că oamenii trag concluzii prea repede, fără a ști adevărul. Mă doboară acest lucru. Sper că fata se simte bine și este fericită cu soțul ei”, a scris interpretul.

Reamintim că recent au apărut zvonuri că Adele Weigel, fosta concurentă a show-ului „Holostyak” cu Timati, are o relație cu un membru al duetului HammAli & Navai.

Sursa: peopletalk.ru