Pentru artiști, mijloacele de expresie contează mai puțin, atâta timp cât scopul e nobil: promovarea artei și răspândirea frumuseții. Nikita Golubev face lucruri incredibile cu stratul de praf și noroi pe care îl găsește pe mașinile parcate prin Moscova. Ilustrațiile pe care le realizează îi fac pe trecători să întoarcă privirile de uimire!

Surfer's parsdise

A post shared by Nikita Golubev (@proboynick) on

Nikita Golubev adoră să experimenteze cu diferite tipuri de suporturi, pentru a-și semna lucrările. Artistul de 36 de ani se poate inspira de oriunde, iar exemplu este și #dirtpainting – un tip de desen pe care l-a inventat în timp ce picta cu degetele și periile pe mașini și camioane murdare. Amuzant sau nu, dar cu cât mai vast și murdar este suportul, cu atât este mai mare inspirația și rezultatul final!

18010760_1286716944777783_8819740120699030051_n

Supranumit ProBoyNick, Nikita Golubev aduce viață acolo unde nu e decât mizerie ori urme ale drumurilor murdare. Zicem „viață”, pentru că de cele mai multe ori, în ilustrații se regăsesc motive inspirate din natură!

2

Internauții glumesc pe seama faptului că atunci când își descoperă mașinile „desenate”, șoferii din Moscova renunță să le mai spele.

Admirați și voi creațiile lui:

Foto: Instagram