Pe 11 iulie se bucura alături de coechipieri lui din naționala Italiei, după câștigarea cupei EURO 2020, iar patru zile mai târziu face, cu partenera lui, Jessica Aidi, o nuntă magnifică la Paris. Mijlocașul naționalei Italiei, de 28 de ani, a avut parte de o ceremonie foarte elegantă, alături de modelul ce prezintă costume de baie.

Marco Verratti este cel care a cucerit inima modelului. Fata a arătat, pur și simplu, fabulos în ținutele alese pentru eveniment. Nunta a avut loc la Hotel de Crillon, de cinci stele.

Pentru cununia civilă Jessica a optat pentru un costum din dantela albă, asortat cu sandale simple minimaliste, la fel albe și pentru un colier masiv cu pietre. Albul imaculat al costumului i-a accentul frumoasa culoare mulată a pielii. Jessica a ales să-și aranjeze părul ei natural, cu creți afro, într-un coc lejer. Iar buchetul a fost în nuanțe de portocaliu și alb.

Fotbalistul a îmbrăcat un costum clasic negru, cămașă albă și papion.

Pentru ceremonie mireasa a ales o rochie tip sirenă cu spatele gol, care i-a accentuat formele suple. Iar aranjarea părului a fost la fel ca la cununie.

„La petrecerea de nuntă a proaspeţilor însurăţei a cântat, printre alţii, chiar şi fosta Primă Doamnă a Franţei, superba Carla Bruni”, notează okmagazine.ro.

Fotbalistul, care activează la clubul francez Paris Saint-Germain, este la al doilea său mariaj, după cel închiat cu italianca Laura Zazzarra, cea care i-a dăruit doi copii și de care a divorțat când a cunoscut-o pe actuală soție, în 2019.

Foto: Instagram/ Jessica Aidi