Suntem în toiul iernii, iar temperaturile extrem de scăzute sunt o normalitate pentru luna ianuarie. Mai puțin pentru cei care nu au o casă. Un grup de tineri de la noi organizează un flashmob inedit în centrul capitalei.

Un grup de tineri de la noi care nu pot rămâne indiferenți față de cei nevoiași, față de cei fără de adăpost, a căror casă este deseori strada sau ruinele unor construcții nefinisate, cu pereții reci ca gheața, organizează un flashmob care are menirea să-i ajute pe oamenii străzii. Mai exact, această campanie îi va ajuta să se încălzească, la propriu.

Organizatorii acestui flashmob îi invită pe toți doritorii să le dea o mână de ajutor, mâine, 10 ianuarie, de la 14:00 până la ora 18:00, în Grădina Publică „Ștefan cel Mare”. Tot ce trebuie să faci este să îmbraci un copac într-o geacă, un palton, un fular sau orice alt articol vestimentar de care nu mai ai nevoie, dar care îl va salva de frig pe un OM. Dacă dorești, îi poți lăsa și un bilețel, care îl va face să zâmbească.

În zilele care urmează, vom avea temperaturi de până la minus 13 grade celsius. Efectele temperaturilor scăzute îi afectează pe toți, dar îndeosebi pe oamenii fără adăpost, crescând riscul de deces printre aceștia.

Sursa: Facebook.com

Foto: Google.com