Un cuplu proaspăt căsătorit a câștigat la loterie 1 milion de dolari chiar a doua zi după nuntă. Câștigătorul, în vârstă de 57 de ani, care a ales să rămână anonim, a achiziționat un bilet “Diamond & Pearls” în valoare de 10 dolari de la un magazin din comitatul Livingston, conform Loteriei din Michigan, scrie digi.ro.

După ce au răzuit biletul, au descoperit că au câștigat jackpotul de 1 milion de dolari. Mirii au fost atât de uimiți încât au citit instrucțiunile de mai multe ori pentru a se asigura că nu este o greșeală.

“Câteva zile interesante pentru noi,” a adăugat el. Cuplul a decis să primească banii într-o singură tranșă, în sumă de aproximativ 693.000 de dolari, după deducerea impozitelor, în loc de plăți anuale, conform Loteriei din Michigan. Emily Irwin, care lucrează pentru Wells Fargo Bank și îi sfătuiește pe câștigătorii de la loterie cu privire la modul în care să își gestioneze câștigurile, a explicat pentru Insider că alegerea unei singure tranșe poate fi avantajoasă deoarece oferă acces imediat la fonduri și control pe termen lung asupra modului în care banii sunt investiți. Cu toate acestea, câștigătorii la loterie din SUA au opțiunea de a alege plăți anuale, ceea ce poate oferi o “liniște sufletească” și o rețea de siguranță financiară pe termen lung. Cuplul câștigător a declarat Loteriei din Michigan că intenționează să investească câștigurile lor.

Distribuie articolul: