Toată lumea a rămas impresionată atunci când pe scena de la X Factor România au intrat fetele și băieții din trupa Crescendo. Sunt 8 la număr și au reușit să-i convingă pe jurați că nu au nevoie de o orchestră în spatele lor, odată ce vocile lor sunt mega! N-o să vă mire deloc când o să vedeți pentru ce merite au primit voturi de încredere pentru a merge mai departe!

În prezentarea lor, membrii trupei subliniază că sunt încă studenți, iar în weekenduri cântă deseori în corurile bisericilor și mănăstirilor, asta calmându-le spiritele.

„Suntem cu toții colegi și dacă suntem 8 persoane, mulți spun că suntem un cor. Noi încercăm să redăm o altă imagine pentru noțiunea de cor”, adaugă talentații tineri din Chișinău.

Ion, Sergiu, Corina, Irina, Felicia, Dan, Damian și Mihai au interpretat piesa „Gimme! Gimme! Gimme!”, a trupei ABBA. Încă din primele secunde, Delia a remarcat că „e bine de tot aleasă și vocea de jos”:

Aprecierea primită din partea juraților i-a făcut pe cei 8 talentați să se convingă de un singur lucru: merită să aspire pentru victorie în sezonul VI a concursului X Factor România:

„Din punctul meu de vedere, sunteți o speranță vie pentru ca grupurile să poată ajunge în marea finală. Felicitări, bravo vouă! DA!”, le-a spus Horia.

„Nu vă lipsește decât mentorul acela perfect, care trebuie să fie eventual de sex masculin, pentru că sunteți mulți, aveți multe caractere și trebuie să fiți bine ținuți în frâu. Îmi dau seama de potențialul vostru, îmi place cum sunați și cum vă armonizați. Un beatbox de excepție, felicitări, bravo. Răspunsul meu este DA”, a adăugat Delia Matache.

„Vreau să menționez basul, care este wow. Pur și simplu foarte fain, mie mi-a plăcut! Puteți fi peștișorul de aur pentru cineva. Votul meu este DA, cu siguranță. Un început foarte bun”, le-a subliniat solistul din trupa Сarla’s Dreams.

„Pentru o săptămână în care v-ați pregătit, a fost bine de tot, bravo! DA”, a încheiat Ștefan Bănică.

Felicitări și succese mari  în continuare, Crescendo!

Foto: X Factor

Distribuie articolul: