Cu FinComBank e atât de ușor să faci încă un pas spre educație financiară în familie! De ziua Internațională a copilului, felicitați elevii cu sfârșitul anului școlar, dăruindu-le un card bancar, deschis pe numele elevului. Iată mai multe detalii despre acest cadou, perfect pentru a starta educația financiară în rândul celor mici.

FinComBank susține promovarea educației financiare ce ține de utilizarea produselor și serviciilor bancaretehnologizate de către tânăra generație, urmând exemplul țărilor dezvoltate europene și internaționale. Cardul suplimentar pentru elevi  oferă siguranță în utilizare și permite elevilor să obțină primele lecții de educație financiară și abilități practice de utilizare a unui card bancar. Părinții vor putea oferi copiilor „bani de buzunar” direct pe un card bancar, dar copiii vor învăța, cum să facă economii, să cheltuie și să acumuleze bani, precum și să utilizeze serviciile bancare, indispensabile în prezent.

Cardul de la FinComBank este unul accesibil pentru toți, deoarece la deschiderea cardului ONLINE achitați:

  • 0 lei emiterea cardului pentru părinte
  • 0 lei emiterea cardului suplimentar pentru elev
  • 0 lei deservirea lunară a cardului pentru elev
  • 0 lei retragerile de numerar de la orice bancomat din țară, dintre care 3 retrageri gratuite sunt de la bancomatele altor bănci din Moldova, iar altele 3 sunt de la bancomatele FinComBank
  • 0 lei la conectarea și administrarea Internet Banking-ului FinComPay pentru părinte

Stabiliți limita cheltuielilor lunare pe cardul elevului în mărime de până la 5000 lei sau 250 USD/EUR și  monitorizați cheltuielile copilului prin SMS-Notificare.

Pentru comoditatea clienților noștri, FinComBank oferă posibilitatea de a deschide cardul suplimentar pentru elevi atât în sucursalele Băncii, precum și ONLINE. Astfel, prezentarea la Bancă va avea loc doar la ridicarea cardului!

Aflați mai multe detalii despre produs AICI.

„În viața de astăzi, așa cum este imposibil să ai succes fără să știi să scrii și să citești, tot așa este imposibil să ai succes într-un sistem economic complex fără să cunoști noțiunile financiare de bază. Felicităm toți copiii cu Ziua Internațională a Copilului și le dorim să ajungă la majoratul  independenți și responsabili, având abilități practice de gestionare, planificare a cheltuielilor și economisire a banilor!”, spun cei de la FinComBank.

Pentru mai multe informații Vă rugăm să ne contactați:

Теl.: (+373-22) 26-99-99
E-mail:
fincom@fincombank.com, website: www.fincombank.cоm

P