Odată cu instalarea pandemiei, mulți oameni au început să lucreze la distanță, de acasă. Prin urmare, toate ședințele oficiale au trecut pe Zoom sau Skype în loc de întâlniri live. Și glumele despre faptul că poți purta haine de afaceri doar în partea de sus, iar pantalonii nu sunt deloc necesari, sunt încă relevante. Iată că acum farsa a fost scăpată de sub control, deoarece acum designerii oferă colecții de haine pentru muncă de acasă. 

Un brand din Canada a realizat o astfel de colecție de haine, potrivite pentru munca de acasă. Aceasta nu cuprinde altceva decât un sacou, o cămașă și o cravată. Menționăm că articolele sunt destinate bărbaților.

Aceste fotografii au fost postate pe site-ul Ads of the World, pe 18 octombrie și sunt opera agenției de creație canadiană Dentsu pentru brandul de haine pentru bărbați, Henri Vézina.

Rețeaua finlandeză de supermarketuri PRISMA și-a uimit clienții cu haine din aceeași categorie, doar că în iunie. Telcollection-ul lor combină, de asemenea, partea de sus în stil de birou cu partea de jos confortabilă, perfectă pentru casă.

Sursă: twizz.ru