Prințesa Diana nu încetează să inspire designerii actuali din toată lumea. Recent, brand-ul american, Rowing Blazers, a dedicat o colecție de pulovere tricotate pentru Lady Dee. 

Brand-ul a decis să repete exact puloverele pe care le-a purtat prințesa Diana. Apropo, designerii au recreat unul dintre puloverele preferate ale prințesei – iconicul jumper roșu cu imaginea oilor.

Rowing Blazers au colaborat cu designerii Sally Muir și Joanna Osborne pentru a crea puloverul original. „Diana a fost primul membru al familiei regale care a fost cu adevărat interesată de modă. Avea un stil mult mai aventuros și tineresc decât obișnuia familia regală și chiar îi plăceau hainele, le purta cu un simț incredibil al stilului”, spun designerii.

„Suntem încântați să vedem că noua generație se bucură de ceea ce am creat acum mulți ani și acum adaptăm noii ere a modei”, au adăugat Sally și Joanna.

Pe lângă puloverul roșu, Rowing Blazers au relansat și alte modele preferate ale prințesei Diana: de exemplu, un pulover roz prăfuit cu cuvintele „I’m a luxury”.

Acum va fi mult mai ușor să recreem outfit-urile iconice ale Lady Dee!

Sursă: glamour.ru