Un bărbat de 27 de ani și bebelușul său de un an au fost găsiți spânzurați într-un apartament din Alba Iulia, poliția fiind alertată după ce mama copilului a reclamat că fostul său partener, în grija căruia lăsase copilul, nu mai răspunde la telefon, scrie digi24.ro.

„În noaptea de 25/26 martie 2023, în jurul orei 01:00, o femeie de 25 de ani, din Alba Iulia a sunat la 112, exprimându-și îngrijorarea în legătură cu fiul său, în vârstă de un an, pe care-l lăsase în grija fostului său partener, un bărbat în vârstă de 27 de ani, din Alba Iulia, cu care ar fi avut un schimb de mesaje, fără ca din acestea să rezulte, în mod explicit, faptul că viața minorului ar fi în pericol”, se arată într-un comunicat al poliției.

Inițial, bărbatul a răspuns la telefon și a confirmat că fiul său este bine, însă a refuzat să comunice unde se află. Mai apoi acesta nu a mai răspuns la telefon și nici la ușa apartamentului situat într-un bloc Alba Iulia, în care locuia cu chirie.

Polițistii au vrut să spargă ușa apartamentului, însă nu au primit acordul proprietarului, un bărbat din Turda.

Astfel, oamenii legii au fost nevoiți să aștepte până când proprietarul s-a deplasat personal până la fața locului, pentru a deschide ușa. În interiorul apartamentului, atât bărbatul, cât și bebelușul au fost găsiți morți. Cei doi erau spânzurați.

La fața locului s-au deplasat polițiștii criminaliști și de investigații criminale, care efectuează cercetarea la fața locului, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment.

Distribuie articolul: