Trystan Reese este un transsexual care așteaptă primul copil conceput cu partenerul său Biff Chaplow. Cei doi au o relație de 7 ani. Așa cum se întâmplă în al treilea trimestru, Trystan Reese are pofte. Cuplul așteaptă un băiețel să se nască în luna iulie. 

„Odată ce sarcina progreseaază, devine tot mai evident că nu e doar un tip cu burtă de la bere”, Chaplow a comentat pentru CNN.

Reese spune că se simte bine cu un corp transformat.

„Sunt ok ca bărbat ce are uter și capacitatea de a purta sub inimă un copil. Nu cred că asta mă face mai puțin bărbat. Sunt doar un bărbat capabil să nască un copil.”
Foto: Daily Mail

Foto: Daily Mail

Reese în vârstă de 34 ani și Chaplow de 31 ani au adoptat nepoata și nepotul lui Chaplow în 2011. Cunoșteau mulți transsexuali capabili să aducă pe lume copii într-un „mod sănătos și responsabil”. Ei voiau ca sarcina lor să nu fie diferită.  Reese le-a mai povestit celor de la CNN că s-a văzut cu cea mai bună echipă de medici atunci când a decis să conceapă un copil. A încetat să ia tostesteron cu luni înainte, ca să își pregătească organismul pentru procesul de devenire gravid. Au trebuit cinci luni ca să se întâmple.
„Motivul pentru care îți dorești un copil este să aduci mai multă iubire în lume. Suntem un cuplu dedicat, suntem dedicați unul altuia, copiilor noștri și planificăm să fim la fel de dedicați noului nostru copil, așa cum le suntem actualilor”, a mai spus Reese.
Cea mai neplăcută parte a sarcinii pentru Reese s-au dovedit a fi arsurile de stomac.