Caz șocant a avut loc în România. Este vorba despre un bărbat de 49 de ani din comuna Băniţa, judeţul Hunedoara, care a fost reţinut pentru 24 de ore după ce a lovit un câine de şinele de cale ferată. Potrivit ziare.com, cazul a avut loc pe 1 august. 

În urma leziunilor, animalul a murit, iar cadavrul acestuia a fost aruncat pe copertina unei clădiri din staţia CFR Merişor.

„La data de 01 august 2022, poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara au stabilit că, un bărbat în vârstă de 49 de ani, din comuna Băniţa, judeţul Hunedoara, a lovit un animal din specia canină, rasa comună, mascul, în vârsta de aproximativ 6 săptămâni, de şinele de cale ferată provocându-i acestuia leziuni la nivelul cutiei craniene şi vertebrelor cervicale.

În urma loviturilor suferite, animalul a decedat, iar cadavrul acestuia a fost aruncat de către bărbatul în vârstă de 49 de ani pe copertina unei clădiri din staţia CFR Merişor”, transmite IPJ Hunedoara, într-un comunicat de presă. 

Bărbatul a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentat unităţii de parchet competente pentru a dispune luarea măsurilor legale ce se impun.

Sursa: ziare.com

Distribuie articolul: