Bărbatul în vârstă de 40 de ani, Benjamin David, s-a cam săturat de ambuteiaje așa că le ocolește prin apă. Se aruncă zilnic în râul Isar ca să înoate 2 kilometri până la locul său de muncă. 

Benjamin era și el unul din miile de locuitori ai orașului Munchen care își croiesc drum spre serviciu în autobuzele și trenurile încărcate. Acum 2 ani a decis că are nevoie de o alternativă mai simplă, iar râul Isar părea o opțiune evidentă. Curge chiar pe lângă blocul în care locuiește el.

Benjamin-David-swimming-750x563

De menționat este că, zeci de ani în urmă, acest râu se exploata în scop de navigație, ba chiar era o rută cunoscută de deplasare între orașele Roma și Viena. În loc să folosească pluta, așa cum o făceau înaintașii săi, Benjamin își folosește corpul. Înoată la lucru zilnic pe timp de vară, iar iarna mai rar, numai într-un costum special.

Benjamin-David-swimming3-750x563

Are și o cutie specială în care își poartă hainele de schimb, laptopul și hârtiile de lucru, ca să nu le ude pe drum. În plus, servieta îl ajută să nu își obosească prea mult mâinile, relatează odditycentral.com.

Distribuie articolul: