Un bărbat din Comrat obișnuia să ademenească minore în stradă sau la terenul de joacă, după care încerca să le violeze. Cel puțin, asta s-a întâmplat în cazul a cinci fete din Basarabeasca, fapt pentru care inculpatul a fost condamnat la 15 ani și 3 luni de pușcărie într-un penitenciar închis.

Potrivit unui comunicat emis de Procuratura Generală, acuzatorii de stat au demonstrat că bărbatul a comis faptele în perioada februarie-martie curent. Mai exact, este vorba de două tentative de viol și trei acțiuni perverse, fiind vorba de cinci minore cu vârstele cuprinse între 12 și 16 ani, notează AGORA.

„Potrivit probelor, inculpatul urmărea victimele pe stradă sau la terenurile de joacă, după care le împingea în locuri ferite de ochii lumii, unde fie le pipăia, fie încerca să le violeze. Imediat după incidente, victimele le-au povestit părinţilor despre cele întâmplate, fiind alertaţi oamenii legii, iar agresorul – reţinut”, se mai arată în comunicatul Procuraturii.

Inculpatul, în vârstă de 39 de ani, nu era angajat în câmpul muncii, iar anterior a mai fost în conflict cu legea, fiind condamnat pentru infracţiuni similare.

Sentinţa este cu drept de atac.

Sursa: AGORA

Distribuie articolul: