Un bărbat de 63 de ani a fost rănit, după ce un arbore a căzut peste mașina în care se afla. Totul s-a întâmplat azi dimineață, în jurul orei 8:00, pe strada Grigore Ureche 11 din capitală.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 08:16. Potrivit primelor informații, bărbatul în vârstă de 63 de ani a rămas încarcerat în propriul automobil, după ce un arbore a căzut peste vehicul.

La fața locului pentru misiune de salvare a fost trimis un echipaj de pompieri din cadrul Postului de salvatori și pompieri a Centrului Republican de Intervenții Operative. Ajunși la destinație salvatorii au reușit să deblocheze persoana din mașină și să-i acorde primul ajutor, informează jurnal.md.

În urma incidentului, bărbatul s-a ales cu traumatisme ușoare, viața acestuia fiind în afara oricărui pericol. Acesta a fost preluat de serviciul medical pentru îngrijiri medicale.

Circumstanțele cazului urmează a fi stabilite. Potrivit IGSU, în ultimele 24 de ore, salvatorii și pompierii au intervenit în 55 situații de risc.

dse.md
dse.md
dse.md

 

Distribuie articolul: