Individ agresiv a fost rănit de un polițist. Un bărbat de 35 de ani a fost împușcat de polițiști pentru că ar fi rănit un bătrân, ar fi amenințat că își ucide mama și a atacat oamenii legii.

Potrivit știri.md, poliția, ieri, 19 mai, în jurul orei 16:00 un bărbat de 63 de ani a fost rănit de un individ agresiv. 

Ajunși la fața locului, victima a spus oamenilor legii că a fost atacat cu un cuțit într-un apartament de pe str. Hristo Botev, după ce a venit să cumpere un obiect, plasat pe un site de anunțuri. La adresa indicată s-a deplasat un echipaj BPRO.  

Când a văzut polițiștii, făptașul în vârstă de 35 de ani a început să-și amenințe cu un cuțit mama. Când polițiștii au încercat să-l oprească, bărbatul a devenit mai violent și i-a atacat.  

Astfel, oamenii legii au fost nevoiți să aplice arma rănindul pe făptaș. Ulterior, acesta a fost transportat la spital.

Bărbatul este la evidența medicului psihiatru. Alte circumstanțe încă se stabilesc pentru a putea fi întreprinse măsurile legale.

Sursa: știri.md

Trăim vremuri grele și îți aducem informații vitale oră de oră. Ajută-ne să rezistăm. Fii alături de jurnalismul de calitate și noi te vom răsplăti cu cele mai noi știri!
Donează pe Patreon ca să putem continua activitatea portalului mediatic ea.md.

Distribuie articolul: