Băiețel, a fost găsit, în această dimineață de un echipaj al poliției. Acesta se plimba singur și dezbrăcat în sectorul Botanica din municipiul Chișinău. Poliția a publicat o poză pe rețelele sociale, în speranța că va găsi părinții minorului, informează AGORA.md.

„De către un echipaj de patrulare, care se afla la fluidizarea traficului rutier la sensul giratoriu Constantin Negruzzi, s-a apropiat un șofer, care a comunicat că pe strada Decebal, direcția spre str. Valea Trandafirilor, se deplasează un copil dezbrăcat, singur, de aproximativ trei – patru ani. Imediat, polițiștii de patrulare s-au deplasat spre direcția anunțată, iar la intersecția străzilor Decebal și Muncești au reușit să observe copilul”, se spune într-un comunicat al poliției.

„Inspectorii de patrulare au solicitat ajutorul unei doamne care se afla în preajmă, aceasta a scos fularul și a învelit piciorușele băiețelului. Copilul nu comunica, nu a putut spune numele și nici unde locuiește”, mai menționează oamenii legii.

Băiatul a fost condus la Inspectoratul de Poliție Botanica pentru stabilirea identității și identificarea părinților. Oamenii legii au anunțat deja despre acest caz Direcția municipală pentru protecția drepturilor copilului, ambulanța și psihologul de la inspectorat.

Părinții au tras o sperietură zdravănă

Din fericire, părinții acestuia s-au găsit rapid. Mama copilului a sunat la serviciul unic 112. „Femeia a lăsat ușa descuiată și copilul singur acasă, între timp ducându-l la grădiniță pe celălalt”, a spus poliția.

„Supravegheați copiii, respectați-vă obligațiunile părintești. Țineți cont că nu se pot apăra și că fiecare secundă poate fi o primejdie pentru viața minorilor”, au adăugat oamenii legii.

Distribuie articolul: