Dacă mulți copii înțeleg cu greu câtă nefericire poate aduce o boală, Campbell Remess - un băiețel de aproape 13 ani, face tot posibilul pentru a aduce zâmbet pe fețele copiilor diagnosticați cu cancer. Adolescentul le dăruiește jucării create cu mâinile lui!

Micul Campbell Remess locuiește pe insula Tasmnia alături de familia sa, iar cel mai mult timp liber și-l petrece la mașina de cusut. Avea 9 ani atunci când le-a cerut părinților, de Crăciun, cadouri pentru copiii mai triști decât el, ca să le arate sprijinul său.

Pentru că mama și tatăl său nu au avut destui bani pentru daruri, părinții i-au propus să le ducă copiilor din desenele lui. Băiatul a avut o idee mai bună – să coase jucării după tutorialele găsite pe internet. După 5 ore de muncă la mașina de cusut, s-a născut primul urs de pluș, iar Campbell a înțeles că ideea lui era minunată.

De atunci, Campbell coase jucării zi de zi și a creat și un proiect dedicat pasiunii sale – Project 365 by Campbell. În ultimii cca 4 ani, micul autor a cusut peste 800 de jucării de pluș, iar fiecare jucărie nouă e tot mai captivantă. Pe una dintre lăbuțele animalului de pluș este cusut numele destinatarului. Băiatul și-a făcut și un cont pe Gofundme.com pentru a aduna bani necesari pentru materiale.

Foto:

Distribuie articolul: