Veaceslav, un tânăr de 18 ani din Donețk, Ucraina, a trecut printr-o perioadă groaznică din viața sa. Acesta este nevoit să-și crească singur frații și surorile, după ce mama lor a fost ucisă. Potrivit unian.net, mama băiatului a murit chiar în mâinile lui. 

Înainte de război, el, împreună cu mama sa, Marina, două surori mai mici și doi frați, locuiau în satul Verhnetoretskoe din regiunea Donețk.  În ziua tragediei, Veaceslav se întorcea acasă cu mama lui atunci când două obuze au explodat lângă ei.

„Primul obuz a căzut la zece pași de noi. Am văzut cum a căzut. Mama s-a întins la pământ. Era lângă mine. Când am deschis ochii, mama stătea întinsă pe o parte și mi-a spus ultimele cuvinte – „Totul este în regulă cu mine”. Când am intrat în casă, frații și surorile mele au înțeles singuri ce s-a întâmplat”, își amintește tânărul.

Băiatul i-a legat rănile mamei sale cu niște haine și a plecat după ajutor, dar când s-a întors mama lui deja a decedat. „Nu am reușit să o salvez”, a declarat băiatul.

Femeia a fost îngropată într-un crater de explozie., acolo unde a și decedat. Acum, tânărul alături de surorile și frații săi se află în regiunea Lvov.

Băiatul din fericire nu a avut de suferit! Acum el nu este pur și simplu un frate, ci mai mult decât atât, a rămas un tată pentru surorile și frații lui.

Acum copiii încearcă să se întoarcă la o viață normală, fără mama lor. Găsește mai multă informație despre istoria lui Veceaslav din videoul de mai jos.

Sursa: Telegram/Unian.net

Trăim vremuri grele și îți aducem informații vitale oră de oră. Ajută-ne să rezistăm. Fii alături de jurnalismul de calitate și noi te vom răsplăti cu cele mai noi știri!
Donează pe Patreon ca să putem continua activitatea portalului mediatic ea.md.

Distribuie articolul: