Un caz șocant a avut loc joi seara la New York. Un băiat în vârstă de 12 ani a murit după ce a fost împușcat. Acesta era într-o mașină în compania unei femei care a fost rănită şi a unei fete care a scăpat nevătămată, au anunţat poliţia şi primăria din metropola americană, potrivit Digi24. 

Incidentul a avut loc în cartierul Brooklyn, cu puţin timp înaintea orei locale 20:00 (00:00 GMT). 

Poliţiştii au constatat că maşina în care se aflau trei persoane era staţionată pe stradă, a explicat Michael Kemper, inspector în cadrul Departamentului de poliţie din New York (NYPD). „Pe locul pasagerului se afla un băiat de 12 ani asupra căruia se trăsese de mai multe ori. El a decedat pe loc”, a spus poliţistul, care a evocat un „incident groaznic”.

El a adăugat că o femeie în vârstă de 20 de ani, aflată la volan şi rănită de mai multe gloanţe, a fost transportată la spital pentru a fi operată. Pe bancheta din spate a automobilului se afla o fetiţă de opt ani, care nu a fost atinsă de gloanţe.

Maşina parcase pentru ca femeia şi cei doi copii să cumpere mâncare. 

Nu a fost precizat dacă victimele au fost vizate sau ele au fost lovite întâmplător de gloanţe pierdute.

„Atât timp cât vom avea arme de foc într-un sistem care încurajează recidiva, vor continua să existe scene de crime ca aceasta”, a declarat în faţa presei primarul metropolei New York, Eric Adams, un fost poliţist afro-american.

Sursa: Digi24

Trăim vremuri grele și îți aducem informații vitale oră de oră. Ajută-ne să rezistăm. Fii alături de jurnalismul de calitate și noi te vom răsplăti cu cele mai noi știri!
Donează pe Patreon ca să putem continua activitatea portalului mediatic ea.md.

Distribuie articolul: