Un avion Boeing 737-800 cu peste 130 de persoane la bord, al companiei aeriene China Eastern, s-a prăbuşit luni în regiunea Guangxi, în sudul Chinei. 

Potrivit CNN,  avionul, care decolase la ora locală 13:15 (5:15 GMT), efectua o cursă între oraşele chineze Kunming (sud-vest) şi Guangzhou (Canton). Pagina specializată Aeronews a informat că la bord se aflau 132 de oameni. Și mai exact – 123 de pasageri și 9 membri ai echipajului. 

Pentru moment nu se cunosc alte detalii în legătură cu incidentul aviatic şi nici dacă există supravieţuitori ai cursei MU5735. 

CAAC a declarat într-un comunicat că o echipă de salvare a fost trimisă la locul accidentului.

„Administrația Aviației Civile a companiilor aeriene din China Eastern a activat mecanismul de răspuns în caz de urgență după prăbușirea unui Boeing 737”, a spus CAAC în declarația sa, notează CNN.

Nava s-a prăbușit în apropierea orașului Wuzhou din regiunea autonomă Guangxi Zhuang din China, într-o pădure și a luat foc. Martorii oculari au postat un filmuleț video cu nava care arde.

Sursa: CNN

Trăim vremuri grele și îți aducem informații vitale oră de oră. Ajută-ne să rezistăm. Fii alături de jurnalismul de calitate și noi te vom răsplăti cu cele mai noi știri!
Donează pe Patreon ca să putem continua activitatea portalului mediatic ea.md.

Distribuie articolul: