Argentinianul Luis Padron (25 de ani) este un fan al lumii fantastice. Tânărul visează să se prefacă în elf și Dracula în același timp. Pentru a-și îndeplini visul, Louis Padron a cheltuit deja aproximativ 50 de mii de dolari și nu intenționează să se oprească aici.

Pe masa de operație, Padron și-a subțiat pomeții pentru a-i face să fie clari și accentuați, și-a remodelat forma nasului, a făcut mai multe proceduri de îndepărtare a părului cu laser, a schimbat forma buzelor și a frunții prin injectare și a schimbat linia de creștere a părului – acum este în formă de inimă.

foto 2

„Întotdeauna am vrut să arăt în stil „fantastic”. Lucrez asupra mea ca să devin mai bun în acest sens. Am propriile mele idealuri de frumusețe, care nu le sunt pe placul tuturor. Dar nu acord atenție la ceea ce zic oamenii și trăiesc așa cum îmi place”, spune băiatul.

foto1

Luis își împărtășește gândurile și experiențele sale pe Instagram. În una din postări, tânărul a mărturisit că se pregătește să facă parte dintr-un proiect important de film.

foto3

Foto/Sursa: Cosmo.ru

Mariana Mereacre, stagiară