Kristen Stewart a dat lovitura cu rolul prințesei Diana. Multe voci deja spun că actrița a reșit să o joace magistral pe Prințesa Inimilor. Fosta gardă de corp a lui Lady Di apreciază această alegere. Ken Wharfe s-a ocupat de paza şi protecţia prințesei  în perioada 1989 – 1993. O cunoştea bine şi e de părere că imaginea sa este bine redată de actriţa Kristen Stewart în drama din 2021 a lui Pablo Larraín.

„Dintre toate actriţele care au jucat-o pe Diana în ultimii zece ani, ea este cea mai aproape de realitate”, a declarat Wharfe revistei People, referindu-se la Kristen Stewart, starul serialului „Twilight Saga”.

Filmul ilustrează foarte bine dilemele emoţionale prin care a trecut Diana, în mijlocul tensiunilor din mariajul său cu prinţul Charles şi cum a reuşit să jongleze cu acestea, fiind şi mamă pentru William şi Harry, dar şi prinţesa inimilor, pentru oameni..

„Pentru ea, a fost ca un purgatoriu”, afirmă Ken Wharfe. „De multe ori, se izola cu oameni ca mine sau petrecea timp în bucătărie cu un chef, făcea ceva ca să uite, dar cu speranţa că va reuşi să se întoarcă la Londra.”

 

Distribuie articolul: