În acest weekend s-a făcut un an de la nunta Xeniei Sobchak și a lui Konstantin Bogomolov. La data de 13 septembrie, anul trecut, cei doi au organizat o nuntă fastuoasă care v-a rămâne în amintirile invitaților și internauților încă pentru multă vreme. La un an distanță de la frumosul eveniment, cei doi și-au lăsat sincere mesaje de felicitare pe paginile lor de Instagram. 

„Te iubesc, @konbog75! Tu mi-ai oferit cel mai important – sentimentul că nu sunt singură, atât de straniu privesc această lume. Suntem doi. Îți mulțumesc pentru primul an din viața noastră de familie și pentru fericire”, a scris Xenia și a distribuit o fotografie de la nuntă.

La rândul său, regizorul Konstantin Bogomolov în vârstă de 48 de ani, a postat și el o fotografie de la nuntă alături de care a scris un mesaj emoționant.

„Acum suntem exact așa. Am împietrit – așa trăim. Este tot ce trebuie să știți despre acest an și despre toți anii noștri. Fulgerul meu, taina și inima mea. Pentru totdeauna”, a scris el. 

Atât pentru Sobchak, cât și pentru Bogomolov, această căsătorie este a doua. Prezentatoarea a fost căsătorită cu actorul Maxim Vitorgan, de la care a născut în 2016 un fiu, Platon. Regizorul Konstantin Bogomolov a fost căsătorit cu actrița Daria Moroz, de la care are o fiică în vârstă de 10 ani, Anna.

Sursa foto & video: Instagram