A devenit acum câteva săptămâni tată de fetițe gemene și de atunci și-a schimbat în totalitate viziunea asupra vieții. Guz, cel mai direct și spontan interpret din Moldova a acceptat să ne vorbească deschis „Ce vor femeile?!”

Prima luna pentru fiecare părinte e perioada de adaptare, mai ales că sunt primii copii. Părinte devii, nu te naști.

Eu mă strădui să o ajut, dar cât poate să facă un bărbat? Eu spun că Dumnezeu a făcut o greșeală că nu a dat posibilitatea bărbatului să alăteze.

Nu mă strădui să aflu ce vor femeile. Nu sunt eu primul om pe Pâmântul ăsta care ar căuta răspuns la întrebarea asta. Au fost bărbați mai deștepti ca mine care nu au găsit acest răspuns. Eu pur și simplu mă dau bătut de vântul așa-numit „femeie” și unde mă duce acolo mă duc.

Nu iubesc femeile fițoase. Îmi place să le demaschez deodată. Ele nu-mi plac și eu mă joc cu ele.

Nu-mi convine feminismul. Nu-mi convine nici „mujlăneala” asta din popor. Poate sunt de vină și bărbații în acest comportament pentru că au limitat femeile în anumite lucruri.

Femeia nu trebuie să caute să se dea drept bărbat. Lasă-o să fie puternică. Femeile puternică în general îmi plac.

Femeile vor bărbați puternici, însă uneori ele îi transformă în jucărele.

Libertatea este esențială în general, doar că este important ca oamenii să înțeleagă ce înseamnă de fapt libertatea. Dacă e să ne referim la relații am să spun asa: mie îmi place fraza asta: „Eu te adaug în viața mea, dar nu înlocuiesc tot ceea ce am cu tine!”

Viața în general ne impune să ne mascăm. Respectiv, în public, porți o mască, când vii acasă te demaschezi.

Mi s-a schimbat viziunea asupra lumii înconjurătoare nașterea copiilor. În ziua în care fetițele s-au născut am privit lumea altfel. Și daca sunt tată de fete am început să percep femeile altfel. Eu știu că asta e femeie, știu prin ce trece. Nu știu, parcă am înțeles viața, cât e tot de finuț.

Am asistat la nașterea fetițelor. Într-un moment dat nu vedeam nimic altceva decât soția și copii.

Nu pot să o caracterizez pe Ecaterina. Momentul că ea nu o să fie e groaznic pentru mine. Dacă noi nu o sa fim împreună pentru mine asta e o groapă.

Ea e soția mea, e jumătatea mea. Asta-i casa mea, bucuria mea.