Este vorba despre actorul Adnan Koc, care a jucat în rolul lui Behram Pasha. Bărbatul a fost condamnat pentru mai multe infracțiuni printre care posesia de droguri și de arme. 

„Suleyman Magnificul“ este un serial care a cucerit o audiență impresionant de numeroasă. Telespectatorii au aşteptat în faţa televizorului cu sufletul la gură fiecare episod nou.

Citește și: Îți mai amintești de Hurrem din „Suleyman Magnificul“? Iată cât de bine arată actrița acum

Vești proaste pentru fanii serialului turcesc

Potrivit ria.ru, actorul din „Suleyman Magnificul”, Adnan Koc, împreună cu alte cinci persoane, a fost arestat în martie 2018 după desfășurarea unui plan de acțiuni antidrog. Invinuiții ar fi opus rezistență poliției și au încercat să distrugă dovezile care i-ar incrimina, totodată având tentativa de a-i lua ostatici pe colaboratorii de poliție.

Adnan Koc și fratele său, unul dintre invinuiți, au fost condamnați la 16 ani și 8 luni de închisoare. Ceilalți au fost condamnați de la 4 ani, 9 luni și 15 zile, până la 17 ani și 6 luni.

Foto: Gazete Duvar

Sursa: ria.ru

Foto: Instagram

Vezi și: Burak Ozcivit, frumosul actor din Suleyman Magnificul este proaspăt căsătorit. Vezi cum arată soția acestuia (Foto)