Aleksandr și Angelika formează unul dintre cele mai trainice cupluri din showbizul rusesc, aceștia fiind căsătoriți deja de 12 ani. Se pare că cei doi și-au format o tradiție frumoasă: dragostea lor crește tot mai mult din an în an, astfel cuplul a decis să-și reînnoiască jurămintele, deja pentru a patra oară.

Deși pentru multe cupluri, odată cu trecerea timpului, dragostea se transformă în prietenie, pentru ei, an de an, aceasta devine mai intensă, mai pasională și mai frumoasă. Aleksandr Revva și superba sa soție, Angelika, au plecat în vacanță în Maldive, acolo unde, pe 7 ianuarie, cuplul s-a căsătorit pentru a patra oară, iar martori le-au fost cele două fetițe, nisipul și marea!

Umoristul și jumătatea sa și-au reînnoit jurămintele într-o ceremonie de vis organizată pe malul oceanului, unde mirii au pășit desculț prin nisipul alb, îmbrăcați în ținute lejere, de un alb imaculat.

Ulterior, ambii soți au publicat fotografii și filmulețe luate în cadrul ceremoniei, împărtășindu-le tuturor momentele speciale din viața lor.

Sursa: Instagram.com