Vedeta emisiunii Comedy Woman, Katya Varnava, publică foarte rar fotografii alături de iubitul ei în vârstă de 29 de ani, Alexander Molochnikov, însă, recent a făcut o excepție și a postat o serie de imagini alb-negru, cu cel care i-a cucerit inima. În descriere Varnava a vorbit despre importanța manifestării sentimentelor față de cei dragi și despre necesitatea de a te iubi pe sine.

Când vorbesc despre dragoste, primul lucru care îmi vine în minte este persoana mea dragă. Când te aflai în societate, vei fi învățat, în mod implicit, să tratezi pe ceilalți așa cum vrei tu să fii tratat. În secolul trecut, am supraviețuit unui val mare de egoism, iar acest lucru ne-a subminat puternic încrederea în noi. Mulți dintre noi nu au fost învățați, în mod special, să se iubească pe ei înșii, să fim fideli idealurilor noastre, să nu ne sacrificăm visele, să nu tolerăm atitudine înjositoare, să ne îngrijim, să ne respectăm și să ne alegem pe noi înșine.

Îmi doresc ca în această nouă lume curajoasă, fiecare dintre noi să poată renunța pe deplin la temerile dobândite prin așteptarea succesului și să învețe să trăiască viața pe care el însuși și-ar dori-o să o trăiască. Acest lucru permite ca tu să te iubești nu doar pe tine, dar și lumea înconjurătoare. #TotulÎncepedinNoi, dragostea începe cu tine!”, a scris umoristă pe Instagram.

Mulți abonați la pagina acesteia au fost de acord cu cuvintele Ecaterinei și au subliniat faptul că declarația ei de dragoste s-a dovedit a fi una foarte frumoasă.

Reamintim că vedeta emisiunii Comedy Woman și tânărul regizor sunt împreuna de mai bine de un an. S-au întâlnit în timpul pregătirii show-ului regizat de Molochnikov, atunci când Varnava a candidat la unul dintre roluri.

La început, Ekaterina și Alexander și-au ascuns idila și au confirmat-o abia anul trecut, la una dintre premierele de la festivalul Kinotavr.

Foto: Instagram/ Katya Varnava

Sursa: spletnik.ru