Caz terifiant în stânga Nistrului. Un bărbat a fost reținut de așa-numiții oameni ai legii din stânga Nistrului, după ce ar fi încercat să răpească doi copii, în plină zi, în orașul Tiraspol. Imaginile cu momentul răpirii au fost surprinse de camerele de supraveghere din curte, informează AGORA.md.

Incidentul s-a petrecut în data de 21 martie, în jurul orei 17:35. Polițiștii au fost imediat alertați de către tatăl copilului. Acesta a declarat că un necunoscut a încercat să-i fure copiii.

Conform autorităților nerecunoscute, suspectul s-a apropiat de fiul lor, care în acel moment se juca cu sora lui de opt ani în fața casei. Ulterior, individul, sub pretextul de a-l învăța pe băiețel să conducă bicicleta l-a convins să plece pe o altă stradă.

În același timp, mama copiilor a telefonat fiica pentru a afla dacă ambii sunt în siguranță. După ce fetița a comunicat că un bărbat necunoscut i-a luat fratele, mama împreună cu tatăl copiilor au ieșit afară. Fetița alerga spre casă strigând , iar suspectul, din urma ei.

Necunoscutul a încercat să fugă de la fața locului însă, tatăl minorilor a reușit să-l prindă. Potrivit bărbatului, suspectul i-a spus că vroia să-i violeze fiica.

Așa-numiții oameni ai legii din regiunea transnistreană au declarat că individul se afla sub influența substanțelor narcotice.

Momentul surprins de camerele de supraveghere:

Vorbiți deschis cu copiii voștri și atenționații despre pericolul care poate veni din partea străinilor. Explicați-le că nu trebuie niciodată să accepte ceva din partea persoanelor necunoscute sau chiar a vecinilor, a unor rude, sau și mai rău să-i urmeze.

Sursa: AGORA