În presă au apărut zvonuri precum că Angelina Jolie și Keanu Reeves ar forma un cuplu! Pe de altă parte, aceste zvonuri au și un temei logic: mama lui Keanu Reeves este vecina Angelinei Jolie deja de trei ani! Astfel, o oarecare conexiune între cei doi actori ar putea fi mai mult decât posibilă! 

Se pare că unul dintre cei mai râvniți burlaci din Hollywood poate fi ocupat. Mass-media occidentală relatează că inima lui Keanu Reeves ar putea aparține Angelinei Jolie, mamă a 6 copii. Zvonurile sunt alimentate de faptul că Angelina locuiește alături de mama actorului, Patricia, timp de trei ani. Potrivit unui insider, când Jolie și Patricia au devenit vecine, actrița a realizat că aceasta a fost șansa ei de a se apropia de Keanu.

„Keanu este foarte apropiat de mama lui, Patricia, pe care vine să o viziteze în mod constant. Așa s-a întâlnit cu Angelina. Ei au văzut că au multe în comun, imediat a apărut o atracție între ei”, a spus sursa.

Sunt zvonuri potrivit cărora Keanu deja a făcut cunoștință cu copiii Angelinei și chiar se împacă bine cu ei. Iar mama lui, Patricia, îi respectă alegerea și speră din tot sufletul ca acesta să-și găsească dragostea adevărată.

Vă reamintim că Angelina Jolie s-a întâlnit cu Brad Pitt timp de 12 ani, iar în ultimii doi ani aceștia au fost căsătoriți oficial. În 2016, actorii și-au anunțat divorțul.

Sursa: Glamour.ru

Distribuie articolul: