Pe 20 Decembrie 2017, ora 19:00, scena Palatului Național „Nicolae Sulac” se va transforma într-un templu al erei Swing, care readuce la viaţă armoniile muzicale din perioada anilor ’30-’40.

„It’s Glenn Miller Time!“ este numele celui mai nou turneu al orchestrei Glenn Miller și sună ca un îndemn la care toţi iubitorii de muzică veche ar trebui să răspundă „prezent” şi pe care ar trebui să-l îmbrăţişeze cu neastâmpăr! 

Wil Salden şi colegii săi din orchestră, sunt artiști prin excelență și vor oferi publicului o adevărată călătorie în timp interpretând cele mai încântătoare piese care au răsunat de-a lungul deceniilor, precum „Moon Light Serenade” sau „In The Mood”

Chiar şi astăzi, după mai mult de 75 de ani de la fondarea Glenn Miller Orchestra, universul muzical este încă îmbogăţit de aceste memorabile piese şi aranjamente orchestrale.

Lasă-te sedus de acest concert absolut copleșitor, care-ți va umple sufletul de bucurie și vino împreună cu cei dragi la Palatul Național „Nicolae Sulac”, în data de 20 Decembrie, ora 19:00.

Bilete găsiți în rețeaua iTicket.