Muzica INNEI este cunoscută în toată lumea, iar fanii vin la concertele artistei pentru a se bucura de cele mai de succes piese ale ei, cu sute de milioane de vizualizări pe YouTube. De curând, INNA a susținut un concert în Izmir, Turcia, la care a participat un număr record de persoane: 400 000 de fani veniți să o vadă live pe artista lor preferată.

INNA – On The Road Izmir

„A fost unul dintre cele mai frumoase concerte, o experiență intensă. Este impresionant să vezi atâția oameni la un loc, cântând și bucurându-se de muzică. Încă o dată pot spune din tot sufletul că sunt fericită că sunt artist și că pot aduce bucurie în viețile oamenilor prin muzică”, a spus INNA.

inna 1

Cele două single-uri lansate de INNA anul acesta „Gimme Gimme” și “Ruleta” au deja peste 100 000 000 de vizualizări fiecare. „Gimme Gimme” a ajuns la 100 000 000 de vizualizări în 8 luni de la lansare, în timp ce „Ruleta” are deja 105 000 000 de vizualizări în doar 4 luni.

„Ruleta” feat. Erik este prezentă în topurile din Mexic, Spania, Turcia, Serbia, România, Kazakhstan,  Moldova, Ucraina.

De-a lungul carierei sale de până acum, INNA a susținut peste 750 de concerte în întreaga lume: Mexic, Statele Unite ale Americii, în Europa, Japonia, Chile.

Artista are și un fanbase impresionant și în social media: pe Facebook, are peste 11 milioane de fani (mai multi decat numarul de utilizatori de Facebook din Romania), pe Twitter peste 1.4 milioane de followers si 1.7 milioane de followers pe Instagram.

Distribuie articolul: