Tu știi cum să îți petreci vacanța în siguranță?! Cei de la Premier Energy îți recomandă: doar cunoașterea și respectarea recomandărilor de securitate electrică îți poate garanta odihna sigură pe timp de vară și pe tot parcursul anului. Premier Energy în Moldova lansează o serie de filmulețe la tema securității electrice dedicate copiilor, dar și adulților.

Pe parcursul următoarelor patru săptămâni vor fi prezentate o serie de recomandări oferite de un grup de angajați ai Premier Energy Distribution, pe care trebuie să le adopte fiecare persoană în raport cu instalațiile electrice.

O vacanță în siguranță pentru tine înseamnă:

  • să cunoști beneficiile, dar şi pericolele pe care le prezintă energia electrică.
  • să cunoști şi să respecți în fiecare clipă recomandările specialiștilor în ceea ce privește normele de conduită în apropiere de instalațiile electrice ale distribuitorului de energie electrică și…
  • să le aplici mereu și la folosirea electrocasnicelor.

Cunoaște și respectă recomandările de securitate electrică!

Prin informare și instruire putem modela un comportament corect și vom evita situațiile neplăcute.

„Noi, adulții, indiferent de statutul pe care îl avem: părinți, bunici, frați sau surori mai mari, profesori, reprezentanți ai unor companii de profil sau pur și simplu vecini sau cetățeni responsabili – suntem datori să avem grijă de copiii.
Noi înșine trebuie să avem un comportament corect și să fim un exemplu pentru copiii noștri, să-i ferim de pericole pe cei mici și să le explicăm care sunt regulile de securitate”, spune Ludmila Motrescu, specialist în comunicare la Premier Energy.

Pentru că vrem cu toții #SăFimSănătoși și #SăTrăimÎnSiguranța

#TrăieşteÎnSiguranţă #SecuriateaElectrică

P