Gala Premiilor VIP 2020 a ajuns la frumoasa ediție – a XX-a, întregul proiect celebrând 20 de ani. Simbolic și deloc întâmplător, Valentina Luchian, fondatoarea revistei Fashion VIP, i-a adunat pe premianții acestei ediții într-o zi de 20 decembrie pentru o gală altfel, unică și specială în felul ei… Băieții de la Akord s-au învrednicit de o statuetă, iar Iurie Bădicu a fost desemnat Producătorul Anului. Cine a mai luat premii

„Planurile erau mari, ca la 20 de ani. Ne-am dorit un eveniment grandios, cu multă lume și o retrospectivă a celor 20 de ani de activitate… Dar Dumnezeu a avut alte gânduri cu noi, nu au coincis cu ale mele. Inițial parcă te intristezi – acest an 2020 ne-a dat toate proiectele peste cap. Apoi realizezi că tot ce se face se face spre bine… Mai frumos decât atât nici nu putea să fie. Încă o dată m-am convins că la aceste evenimente contează calitatea oamenilor care îți sunt alături, și nu cantitatea”, a declarat după eveniment Valentina Luchian, organizatoarea Galei.

„Se poate de făcut evenimente foarte frumoase și cu oameni foarte puțini. Mi-a plăcut ideea și chiar dacă trece pandemia, nu știu dacă aș mai reveni la formula cu multa lume. Merg pe ideea: puțini, dar buuuuuni. Mulțumesc mult celor care mi-au fost alături timp de 20 de ani, oameni minunați, excepționali și frumoși la suflet. Vă sunt enorm de recunoscătoare”, a conchis în final Valentina Luchian.

Laureații Premiului VIP 2020, ediția a XX-a:

1. Premiul VIP de Excelență în muzică pentru întreaga activitate – Ion Suruceanu
2. Premiul VIP de Excelență în literatură – Nicolae Dabija
3. Premiul VIP de Excelență în teatru – Petru Hadârcă

4. Premiul VIP de excelență în muzică – Trupa Anului – Trupa Akord – Igor Sîrbu și Eduard Malareu
5. Premiul VIP de Excelență în afaceri, pentru fidelitate și Parteneriat – Zenovia și Tudor Ceaicovschi – Compania GBG

6. Premiul VIP de Excelență în afaceri, pentru fidelitate și parteneriat – Gabriel Stati – Stati Holding
7. Premiul VIP de Excelență în muzica populară – Igor Rusu

8. Premiul VIP „Producătorul anului 2020” – Iurie Badicu – Producatorul Trupei „Akord”
9. Premiul VIP de Excelență pentru fidelitate în prezentarea evenimentelor VIP – Sergiu Beznițchi

10. Premiul VIP de Excelență în afaceri, pentru fidelitate și parteneriat – Victor Miculeț – Auto Space BMW
11. Premiul VIP de Excelență în finanțe, pentru fidelitate și Parteneriat – Serghei Cebotari – MAIB

“Iubesc oamenii. Tot ce fac o fac cu multă dragoste și dăruire. Să lăsăm în urma noastră, mici bucurii și amintiri frumoase. Multă sănătate, înțelepciune, răbdare și iertare tuturor”, le-a dorit în final realizatoarea proiectului Gala Fashion VIP.

Foto: Fashion VIP