Iubirea și grija față de propria persoană nu trebuie să fie doar interioară, ci și exterioară. Trucurile de înfrumusețare sunt variate și diferă în funcție de nevoile fiecărei femei. Îți prezentăm astăzi top trei trucuri de înfrumusețare la care poți apela, venite chiar din partea specialiștilor citați de celebra revistă Glamour.

Îngrijirea pielii, a părului sau diverse trucuri de frumusețe fac parte din rutina zilnică a femeilor. Descoperă în rândurile de mai jos care sunt trucurile ajutătoare de întreținere a frumuseții, ale căror rezultate ar fi promițătoare.

1.Ce se întâmplă dacă aplici crema de ochi în jurul buzelor 

Probabil că te-ai gândit la faptul că singura întrebuințare a cremei de ochi este doar pentru ochi. Surpriza face că, aplicată în jurul buzelor, este perfectă pentru pielea sensibilă din acea zonă. Pe lângă faptul că pielea este hidratată, acest truc ajută la prevenirea apariției premature a ridurilor.

2. Cum poți obține bucle perfecte doar cu ajutorul unei strecurătoare de past

 Cu siguranță deja cauți alte opțiuni pentru a-ți face bucle perfecte fără ajutorul plăcilor sau ondulatoarelor de păr. Ei bine, a venit timpul să uiți de ustensilele care îți distrug podoaba capilară, și să alegi să folosești, în schimb, o strecurătoare de paste.

Nu trebuie să depui mult efort sau timp, dimpotrivă. Tot ceea ce trebuie să faci este să îți lași capul în jos. Pune părul în strecurătoare, apoi usucă-l cu foehnul prin strecurătoare, în mișcări circulare de jos în sus. În cazul în care părul tău este des, porționează-l și usucă-l cu răbdare.

3. Secretul pentru linii de tuș perfecte

Pentru realizarea unui machiaj tip cat eye, tot ce trebuie să faci este să trasezi linia tușului către coada sprâncenelor. Evită să prelungești linia tușului în direcție dreaptă în prelungirea pleoapei, astfel tinzi să obții efectul unor ochi mici, triști.

Distribuie articolul: