Gimnasta și prezentatoarea TV Liasan Utiasheva, a publicat pe pagina sa de Instagram un secret al frumuseții utilizat de ea în fiecare dimineață! Tot de ce ai nevoie pentru a repeta acest ritual în fiecare dimineață sunt… două linguri!

„Dacă ceva nu a mers bine de dimineață și nu îți poți vedea ochii în reflexia oglinzii atunci iată un life-hack pentru tine! Acest truc este potrivit în special pentru fetele cărora nu le plac patch-urile sau care s-au machiat deja și nu vor să o ia de la capăt. Deci, avem nevoie de … 2 linguri reci. Cu ajutorul lor, vom masa fața de-a lungul liniilor de masaj. Mai multe detalii aflați în video.

P.S. Dacă vei face această procedură în fiecare dimineață și va fi deja ca o deprindere atunci efectul nu se va lăsa așteptat și va fi mai evidențiat!”, a scris gimnasta.

Tot de ce ai nevoie este să pui două linguri în frigider de cu seară, iar dimineață când te trezești, le scoți și îți masezi fața așa cum arată Liasan Utiasheva în video:

Se pare că acest video a fost îndrăgit de public și timp de două zile a reușit să strângă peste 870 de mii de vizualizări.

Citește și: Un nou membru în familia lui Liasan Utiasheva și Pavel Volya: „Scumpă, bine ai venit în familie!” (Video)