Aceste celebrităţi nu s-au plâns în faţa publicului sau a presei nicio secundă despre bătălia cruntă pe care o dădeau cu boala de care sufereau. Şi, din păcate, acea boală a avut ultimul cuvânt…

Oricât de greu le-a fost, aceste vedete au preferat să păstreze secretul, de cele mai multe ori de dragul persoanelor apropiate. Nu s-au plâns în faţa publicului sau a presei nicio secundă despre bătălia cruntă pe care o dădeau cu boala de care sufereau, notează okmagazine.ro.

Freddie Mercury

Liderul trupei Queen a fost diagnosticat cu SIDA chiar în stadiul incipient al răspândirii bolii în întreaga lume. Inconfundabilul şi genialul Freddie şi-a făcut ultima sa apariţie publică în urmă cu 28 de ani şi, cu toate că toată lumea din anturajul său ştia suferinţa muzicianului, nimeni n-a suflat o vorbă în spaţiul public. De fapt, întregul coşmar prin care a trecut Mercury a fost descoperit după trecerea sa în nefiinţă.

David Bowie

Alt monstru-sacru al muzicii mondiale care a preferat discreţia şi şi-a ascuns problemele medicale grave, care, iată, i-au adus sfârşitul. Puţină lume ştia că, înainte de a-şi da ultima suflare, Bowie suferea de cancer la ficat. De fapt, în ultimele 18 luni din viaţa lui s-a chinuit să învingă boala necruţătoare. Şi, din păcate, n-a reuşit.

Robin Williams

E adevărat că genialul comic şi-a luat singur viaţa, însă sinuciderea sa a fost deternimată de depresia severă de care suferea în linişte Robin. Soţia sa a declarat, la câteva zile după dispariţia lui Williams, că acesta suferea, de asemenea, şi de Parkinson şi că viaţa actorului devenise un adevărat chin în ultima sa parte.

Natalie Cole

Cântăreaţa a decedat pe 31 decembrie 2015, după o lungă luptă cu hepatita C şi o suferinţă hepatică majoră. Surorile ei au declarat, după pierderea suferită, că Natalie îşi dorea să-şi protejeze familia, motiv pentru care a păstrat secretul privind boala sa.

Steve Jobs

Şeful Apple a pierit subit în 2011 după o suferinţă secretă şi-o luptă cruntă cu cancerul. Inovatorul CEO fusese diagnosticat cu cancer la pancreas cu aproape două decenii înainte de a-şi încheia socotelile cu viaţa, însă foarte puţine persoane din preajma sa ştiau de starea precară a sănătăţii lui Jobs.

Vezi și: Cea mai sexy motociclistă din lume, Olga Petrova, a murit subit la 22 de ani