Moda este extrem de schimbătoare, iar gențile nu sunt o excepție și se „transformă” în conformitate cu tendințele inovaționale. Astfel, gențile din blană artificială sau cele din piele au devenit unul dintre principalele accesorii ale acestui sezon. Le poți găsi atât în mass-market, cât și la brandurile de lux. 

Gențile moi și pufoase sunt adorate de influenceri, stiliști și de vedete cum ar fi Jessica Alba și Jennifer Lopez, care au apărut deja în public cu o geantă „cheburashka”.

Blana poate fi atât materialul de bază al unei genți, cât și element de decorațiune. De asemenea, dacă vei opta pentru un produs cu mânerele din blană, atunci oferi prioritate blănii pufoase și lungi. Totodată, vor fi actuale modelele de genți cu aplicații din lână de oaie.

Din punct de vedere al cromaticii, nu există restricții. Bineînțeles, dacă geanta sau rucsacul sunt în întregime din blană, ar fi bine să optezi pentru nuanțe mai apropiate de cele naturale. Gențile cu forme neobișnuite sunt completate cu elemente decorative din blană.

Spletnik, a selectat cinci genți care pot fi combinate cu ușurință cu orice haină. Mai jos găsești aceste modele:

Care este geanta ta preferată din această listă?

Distribuie articolul: