Kate Hudson, actriță cunoscută pentru rolul interpretat în filmul „Cum să scapi de un tip în 10 zile”, este mamă a trei copii. Aceasta a vorbit într-un interviu despre provocările pe care le întâmpină în ceea ce privește creșterea copiilor, pe care îi are: „Sunt zile în care îți vine să te ascunzi în baie”.

Actrița, în vârstă de 41 de ani, a mărturisit că viața ei de mamă nu este deloc ușoară, întrucât a avea trei copii diferiți, de la trei bărbați diferiți înseamnă și să-i crească în diverse moduri.

Cel mai mare este Ryder, în vârstă de 17 ani, pe care-l are cu Chris Robinson, fostul ei soț. Bingham are 9 ani și a venit în urma relației cu fostul ei logodnic Matt Bellamy, plus o fetiță de 2 ani, pe Rani, din relația cu partenerul actual, Danny Fujikawa.


Actrița a mărturisit că viața ei nu este deloc ușoară, iar perioada pandemică a fost foarte dificilă pentru ea, întrucât nu-și putea imagina că va petrece un an de zile într-un singur loc.

Aș vrea să spun că totul e grozav și că ne descurcăm, însă, realitatea este că sunt zile care sunt bune și altele, în care trebuie să-mi amintesc să fiu recunoscătoare”, a dezvăluit actrița care se ocupă și de cele patru afaceri pe care le are. 

În ceea ce privește perioada cu măsuri stricte antipandemie, Kate Hudson a mărturisit că au fost zile în care și-a dorit să se ascundă în baie.

Niciodată nu mi-am imaginat că voi petrece un an întreg într-un singur loc. Iar atunci când ai mulți copii, ajungi, uneori, să te ascunzi în baie și să-ți spui „Te rog, te rog, scoate-mă de aici!”, a mai mărturisit actrița.

Kate Hudson nu și-a cunoscut niciodată tatăl, pe muzicianul Bill Hudson. Actrița și fratele ei, Oliver Hudson, au fost crescuți de mama ei, Goldie Hawn, și de partenerul ei, Kurt Russel.

„Este o problemă veche de 41 de ani”, a spus Hudson, după care a continuat: „Am o familie grozavă. Am o mamă frumoasă. Am un tată vitreg care a apărut în viața mea și a jucat un rol important. Dar asta nu schimbă faptul că nu ne-am cunoscut tatăl”, a mai mărturisit actrița, care a precizat, de asemenea, că astfel de situații sunt destul de frecvente.

Foto: instagram/ Kate Hudson 
Sursa: peroz.ro

Distribuie articolul: