Toate comportamentele şi dependenţele care ne apar în viaţa de adult au rădăcini în copilărie, pentru că problemele se înregistrează în subconştient şi se manifestă când o anumită situaţie le scoate la iveală.

Toți au traume în copilărie, iar consecințele apar atunci când ești, deja, matur. Johnny Depp nu face excepţie. Documentele sale de divorţ prezintă dezvăluiri cutremurătoare despre copilăria sa şi cât de mult a fost afectat de lipsa de afecţiune a propriei mame. El a fost, practic, abandonat de femeia care i-a dat viaţă.

Foto: vanityfair.com

Johnny poate fi prezentat la interviuri astfel: a început să se drogheze la 11 ani, la 16 ani s-a lăsat de şcoală pentru a se face muzician, iar în 1980 a cântat la chitară în trupa The Kids. S-a mutat în L&A şi a trăit luni de zile în maşină. Primul său rol a venit în 1984, „Coşmarul de pe Elm Street”, după ce l-a întâlnit pe Nicolas Cage.

A zis că de la 11 ani a luat tot soiul de substanţe: marijuana, cocaină, ecstasy, LSD, calmante puternice, opiu şi ciuperci halucinogene. În felul acesta, scăpa de problemele de familie. Căuta alinarea în ele. S-a zbătut să reuşească. E greu de crezut că la 16 ani putea să-şi poarte singur de grijă. Pentru mine este clar: mama sa l-a abandonat când el avea cea mai mare nevoie de ea”, a povestit o sursă apropiată.

Foto: USAtoday.com

Iată ce declara Depp despre mama lui într-un interviu în 2018 pentru revista Rolling Stone. Femeia murise în 2016:

„Mama s-a născut într-o mahala din Kentucky şi a început să ia fenobarbital de la 12 ani.”

Despre tatăl său, care era inginer, Depp a mărturisit că niciodată nu era prezent în viața lui. El şi încă trei fraţi au fost crescuţi doar de mamă, însă a recunoscut că a avut o copilărie sfâşietoare, şi nefericită.

„Au existat bătăi inutile, din senin. O scrumieră în cap, poate un telefon. Era ca o casă bântuită, nimeni nu vorbea cu nimeni. Nu am reuşit să mă gândesc la oameni, şi mai cu seamă la femei, altfel, decât cu ideea de a le schimba, sau mai bine zis „repara”, dintr-o idee clară, că toate au probleme”, a povestit Johnny. 

Actorul şi-a amintit că îi masa mamei picioarele, după ce venea de la slujba sa de chelneriță. La înmormântarea femeii, actorul a uimit cu declaraţia sa: „Mama cred că a fost cea mai rea fiinţă pe care am întâlnit-o vreodată în viaţă”.

Foto: chichmagazine

Depp este considerat a fi unul dintre cei mai buni actori de film, pe plan mondial. A reuşit să câştige laudele criticilor pentru performanţele sale, care au inclus următoarele roluri: directorul şi regizorul Ed Wood în Ed Wood, agentul FBI sub acoperire Joseph D. Pistone în Donnie Brasco, autorul J.M. Barrie în Finding Neverland, şi Whitey Bulger, gangsterul american din Black Mask.

Sursa: okmagazine.ro

Distribuie articolul: