Sănătatea este un subiect important pentru toată lumea. Adesea, o persoană, fără să-și dea seama, o strică. Este vorba de obiceiuri proaste. Unul dintre ele este alcoolismul. Aceasta este o problemă gravă, care trebuie tratată imediat. În Chișinău există o clinică “Med-Zahid”, aceasta oferă diverse servicii – inclusiv ajutarea pacienților să scape de pofta de băuturi alcoolice. Tratarea alcoolismului Chișinău este o soluție rezonabilă atunci când nu mai există speranță pentru nimic altceva.

Caracteristicile tratamentului alcoolismului în clinica “Med-Zahid”

Alcoolismul este o boală. Ca orice altă boală, trebuie tratată. Pașii în acest caz se fac după cum urmează:

  • Consultație preliminară, în timpul căreia se discută starea pacientului.
  • Examinare preliminară, în timpul căreia medicul examinează viitorul pacient și numește costul tratamentului. Apoi, dacă pacientul sau rudele sale sunt de acord, atunci medicii prescriu un anumit tratament.
  • Detoxifierea organismului. Acesta este primul pas în tratamentul bolii. Cu ajutorul diferitelor medicamente, substanțele nocive sunt eliminate din organism – cele care au avut principalul impact negativ.
  • Tratamentul cu ajutorul medicamentelor. Acesta este următorul pas. Medicamentele restabilesc zonele deteriorate din organism și readuc persoana la normal.
  • Codificarea. Când corpul este restaurat, este necesar să se facă în așa fel încât persoana la nivel subconștient să nu fie atrasă de alcool. Pentru a face acest lucru, mai întâi efectuați codificarea obișnuită – cu medicamente. După primirea lor, o persoană obține o aversiune la alcool. Băuturile dăunătoare îi înrăutățesc starea. Apoi fac o sugestie suplimentară.
  • Ajutor psihologic. Este, de asemenea, important în tratamentul acestui tip de dependență.

Servicii suplimentare în clinica “Med-Zahid”

  • Asistența unui psiholog. Aceasta este oferită tuturor celor care au nevoie de sprijin.
  • Tratamentul dependenței de jocurile de noroc. Dependența de jocurile de noroc este o problemă care trebuie combătută imediat, iar clinica “Med-Zahid” va ajuta în acest sens.
  • Combaterea dependenței de droguri este o boală care duce oricum la moarte.

În cazul în care există tot felul de probleme, nu puteți întârzia. Este necesar să contactați imediat clinica “Med-Zahid” din Chișinău.

Distribuie articolul: