Femeile antreprenoare din zona Centrală a Moldovei sunt invitate să participe la un program complex de dezvoltare a afacerii prin training, mentorat și asistență individualizată, facilitate de experți din Estonia și Moldova. 

Programul „CEED GROW for Women” va cuprinde 5 module de training, a cîte 8 ore academice fiecare (4 ore de teorie și 4 ore de activități practice – analiza studiilor de caz a antreprenorilor de succes invitați). Modulele  vor avea loc în perioada Octombrie 2019 – Februarie 2020.

Programul va culmina cu o vizită de studiu în Estonia, pentru 10 candidați selectați din numărul total al participanților la curs. Temele abordate la modulele de studii sunt (1) Importanța Planului de afaceri, (2) Leadership și management, (3) Marketing, (4) Tehnicile de vânzări și prețul, (5) Managementul financiar și acces la finanțare.

Programul de mentorat va cuprinde de asemenea și întâlniri individuale cu antreprenori cu experiență și de succes, care vor împărtăși din cunoștințele acumulate și vor oferi un sfat în vederea dezvoltării afacerii gestionate de beneficiari.

Femeile antreprenoare interesate să participe în activitățile programului, sunt invitate să completeze un formular de înregistrare. Echipa de implementare va selecta 30 candidaturi pentru a participa în activitățile programului.

Proiectul „Platforma de cooperare Estonia-Moldova în domeniul Antreprenoriatului feminin din zona rurală” este finanțat de Ministerul Afacerilor Externe al Estoniei și este implementat de Centrul de Consultanță în Afaceri în parteneriat cu Estonian Women’s Studies and Research Center. 

Distribuie articolul: