Este considerată zi oglindă și se pare că, din punct de vedere numerologic, este cea mai magică zi a acestui an. Dacă adăugați numerele din data de 12.02.2021, vom obține cifra 10, considerată numărul liderului și, uneori, chiar și al tiranului. De aceea, în această zi magică vor avea succes oameni puternici, care, potrivit numerologiei, au mai mult de două unități în numerele lor personale, spune numerologul Larisa Branitskaya.

Redirecționează efortul și norocul

Polidromu Day, cum mai este numită această dată în oglindă spune multe despre puterea încrederii în sine. Multe depind de noi înșine, deci trebuie să ne concentrăm asupra creșterii personale și a creativității, pentru demonstra cele mai bune calități. Potrivit numerologului, de asemenea, este important să ne pregătim pentru un rezultat pozitiv și să direcționăm toate eforturile spre succes, mai ales în sectorul financiar.

„Această zi este ca o oglindă. Mă uit în ea și mă văd pe mine. Dacă sunt o persoană norocoasă, atunci această zi îmi va aduce noroc”, mai spune Branitskaya într-un interviu pentru Obozrevatel.ru. În plus, pe 12 februarie, începe și Anul Nou Chinezesc.

Cum să-ți pui o dorință pe data de 12.02.2021

1. Gândește-te bine la ceea ce îți dorești cu adevărat în viitor. Încercați să fiți cât mai exact.

2. Scrieți pe o foaie ceea la ce ați vrea să renunțați: trăsături de caracter, oameni toxici, muncă plictisitoare, sentimente decolorate, tot ceea ce îți este neplăcut, care te supără. În dimineața zilei de 12 februarie, rupeți hârtia cu aceste dorințe. deoarece vă va ajuta să depășiți toate obstacolele din calea spre obiectivul dorit.

3. Gândiți-vă acum la cea mai importantă dorință: un nou loc de muncă, bunăstarea familiei, sănătate, dragoste. Închideți ochii și imaginați-vă că toate planurile voastre s-au împlinit deja. Rețineți emoțiile.

4. Un alt mod și mai eficient este ritualul cu oglinda. Gândiți-vă la dorința dvs. și desenați o imagine care îi este asociată: o inimă, o casă nouă, o familie, un copii.Nu este necesar să desenați amănunte, puteți face un desen schematic. Mergeți la oglindă și îndreptați desenul spre ea, astfel încât să se reflecte atât desenul, cât și dumneavoastră. Imaginați-vă că dorința ta s-a împlinit deja. Rețineți cât mai multe detalii în imaginație, scrie gastronom.ru.

Ce nu ai voie să faci în această zi

1. Cel mai important este că nu dorești nimănui rău. Astfel de gânduri îți pot aduce necazuri, la datele în oglindă efectul bumerangului este foarte puternic.

2. Nu ai voie să te relaxezi, deoarece dacă nu faci nimic, atunci nu aveți nevoie de nimic.

3. Să te cerți, să jignești pe cineva, să-ți amintești de supărările vechi.

4. Să cumperi lucruri inutile. Lucrurile inutile creează un viitor fără perspective.

5. Să te învinovățești de problemele din trecut. Astfel de gânduri se pot materializa și norocul se va îndepărta cu adevărat de la tine.

Trăiește această zi magică din plin, pozitiv și cu gânduri bune. Și cu siguranță vei avea noroc și dorințele se vor împlini.