Se pare că Meghan Markle și Prințul Harry nu se simt în siguranță de când s-au mutat în America. Poliția ar fi fost chemată de 9 ori la locuința lor de când s-au mutat în iulie în Montecito, aflăm dintr-un nou articol publicat de The Guardian. Ducii de Sussex și-au dorit o viață liniștită, dar se pare că se simti amenințați. 

Meghan Markle și Prințul Harry și-au cumpărat propria locuință în Montecito, aceștia dorindu-și să ducă o viață normală alături de fiul lor, micuțul Archie. Cuplul așteaptă al doilea copil, o fetiță, dar se pare că nu totul este roz așa cum credea toată lumea. Încă din luna iulie a anului trecut, poliția din Santa Barbara a răspuns la apeluri listate ca solicitări telefonice, activări ale sistemului de alarmă şi încălcare a proprietăţii.

Doar în luna iulie, poliția ar fi fost chemată de patru ori. Apoi, aceștia au trecut prin momente grele chiar de sărbători. Ofițerii din poliție au aflat despre un om ce le-ar fi încălcat proprietatea celor doi chiar în Ajunul Crăciunului, pe nume Nicholas Brooks. A doua zi după Crăciun, polițiștii primeau un nou apel ce se referea la încălcarea proprietății, iar bărbatul era arestat după ce era văzut la conacul în care locuiesc cei doi, dar era eliberat ulterior.

Încă de când Meghan Markle și Prințul Harry au discutat cu Oprah Winfrey, dezvăluirile făcute de ei au făcut înconjurul lumii. Cei doi au vorbitdespre momentele pe care le-au trăit alături de Familia Regală, despre al doilea bebeluș, dar și despre faptul că nu mai primesc vreun ban încă de când au anunțat că vor renunța la îndatoririle regale.

În respectivul interviu, Prințul Harry a discutat despre faptul că a fost șocat atunci când a aflat că el, soția lui și micuțul Archie nu vor mai avea parte de protecție. „Am fost născut în această poziție. Am moștenit riscul. Deci a fost un șoc pentru mine.”, a zis el.

Sursa

Distribuie articolul: