Celebrul prezentator TV trăiește o adevărată dramă. Doi dintre cei 5 copii ai său au murit la câteva săptămâni distanță, iar înmormântarea fiului său a urmărit-o printr-un apel video.

Fiul prezentatorului a murit subit în urma unui atac de cord la sfârșitul lunii iulie, iar fiica acestuia a decedat la începutul săptămânii trecute, la scurt timp după ce a fost diagnosticată de cancer la plămâni.

Informația a fost confirmată de însuși prezentatorul: „Ambii au fost suflete bune și blânde și ne va fi foarte dor de ei. Pierderea lor pare atât de incorectă. Niciun părinte nu ar trebui să-și îngroape copilul.

Eu și familia mea vă mulțumim pentru sentimentele și urările voastre de bine. În acest moment, avem nevoie de puțin timp și discreție pentru vindecarea rănilor. Vă mulțumesc că respectați asta”

În prezent, Larry King se recuperează după un accident vascular cerebral care l-a băgat în comă în martie 2019. Din cauza stării sale de sănătate, dar şi a situației cauzate de pandemie, jurnalistul nu a putut părăsi Los Angeles, fiind nevoit să urmărească înmormântarea fiului său din Florida printr-un apel video.

Începând cu 1985, timp de 30 de ani, Larry King a moderat emisiunea „Larry King Live” la postul TV CNN, iar apoi, din 2012 până în 2020, „Larry King Now” – ediție săptămânală. De-a lungul carierei sale el a inițiat numeroase interviuri cu persoane influente, lideri mondiali, cu celebrități și chiar vedete de pe Internet.

Sursa: Instagram.com

Distribuie articolul: