Moldo Crescendo și-a propus să facă o tradiție din Concertul Caritabil ce are loc în preajma sărbătorilor de iarnă. În acest an ei vor cânta chiar de Crăciun, pe 25 Decembrie, de la ora 17:00 la Sala cu Orgă. Scopul muzicienilor este să aducă mai multă lumină pentru copiii cu nevoi speciale.

Fiindcă muzica pentru urechi e ca lumina pentru ochi, ei și-au propus să ajute Liceul cu Profil Tehnologic pentru Copii cu Vedere Slabă din Chișinău. Din banii obținuți din vânzarea biletelor, ei vor cumpăra instrumente muzicale care vor fi oferite liceului.

Moldo Crescendo susține și tânăra generație, de această dată, alături de ei, pe scenă vor urca câțiva elevi de la Liceul de Muzică „Ciprian Porumbescu” și de la Liceul pentru Copii cu vedere slabă! „Știm cât e de important să ți se acorde șansa de a cânta pe o scenă mare, într-o sală plină”, afirmă ei.

#FiiMaiAproape este o altă idee a lor. Ei îți propun să faci un cadou diferit celor dragi, rudelor, prietenilor, sau chiar unui nescunoscut, oferind bilete la Concertul Caritabil. La fel, se pot implica și organizațiile. Dacă vrei să oferi bilete prin intermediul paginii lor, trebuie doar să le scrii.

Cauzei s-au alăturat și magazinele de artă Moldeco și Galleria 73, ele au oferit lucrări care sunt licitate pe pagina Moldo Crescendo. Banii obținuți în urma licitației vor fi folosiți cu același scop.

Tucano Coffee susțin cauza cu o cafea gustoasă. La concert, se vor oferi 300 de vouchere cu o cafea gratuită la cafenele Tucano din Moldova, în perioada 25 Dec – 10 Ian.

Pe scenă vor mai urca Ana Cernicova – soprană, Ionel Manciu – vioară, Radu Croitoru – violoncel și Marcel Lazăr – pian. Iar în program sunt pregătite lucrări de D.Shostakovich, R.Strauss, A.Piazzola, A.Ștefăneț și câteva colinde 🙂

Proiectul Moldo Crescendo este în continuă căutare de finanțare. Astfel au făcut un apel către admiratorii artei și al proiectului lor, și au lansat o pagină pe Patreon. Găsiți detalii cum îi puteți susține și ce puteți primi în schimb!

Biletele se găsesc online pe iTicket și bilete fizice în lista magazinelor indicate pe site-ul iticket.md.