După despărțirea de Alex Rodriguez, Jennifer Lopez pare să fie asaltată de foștii parteneri. Aceasta s-a împăcat cu Ben Affleck, dar un alt iubit îi mai dă târcoale. 

Sean „Diddy” Combs a distribuit pe rețelele sociale o imagine în care apare ținându-se de mână cu Jennifer, de pe vremea când cei doi aveau o relație.

Rapperul american, care nu are o relație în prezent, a adăugat mesajul „#tbt”, care este un hashtag folosit pe rețelele de socializare atunci când sunt postate fotografii din trecut sau amintiri.

Combs și Jennifer Lopez, care au format un cuplu timp de doi ani, au anunțat de Ziua Îndrăgostiților din anul 2001 că se despart, dar au rămas prieteni.

Cei doi s-au reîntâlnit în 2018 în cadrul show-ului All I Have Las Vegas și la un eveniment caritabil de anul trecut, la care Jennifer a participat alături de Rodriguez, cu care era logodită la acea vreme.

Sean Diddy, care a început o relație cu Jennifer Lopez în 1999, a fost alături de ea și la Gala Premiilor Grammy din 2000, când artista a purtat faimoasa rochie verde Versace, cu decolteu până la nivelul buricului.

Postarea sa nostalgică vine într-un moment în care Jennifer s-a împăcat cu fostul iubit, Ben Affleck.

Oare o vrea și el înapoi?

Citește și: Jennifer Lopez și Ben Affleck, surprinși din nou împreună! Artista este numai zâmbet (Foto)

Distribuie articolul: