Pentru unii toamna este specială, altora nu le prea place acest anotimp din cauza vremii mohorâte și a ploilor reci, însă pentru o serie de celebrități e cel mai bun prilej de sărbătoare pentru că sunt născute tocmai în luna Octombrie. E motiv de sărbătoare și pentru Ea.md, care în scurt timp va celebra aniversarea de 8 ani. Cu această ocazie am pregătit Top 8 bărbați sexy, celebri, pricepuți în ceea ce fac, născuți în luna Octombrie.

Iată-i mai jos:

Ion Paladi, interpret de muzică populară din Republica Moldova, s-a născut la 10 octombrie 1984, Chișcăreni, Sîngerei.

Vino să te distrezi cu noi la Aniversare în Pijamale. Sărbătorim 8 ani de EA.md. Bilete pe iTicket.md

Constantin Moscovici, un alt interpret, care s-a născut la 2 octombrie 1962, Comuna Cărpineni, Hîncești. Este de asemenea și un bun compozitor de muzică ușoară.

Sasha Lopez s-a născut la 17 octombrie 1980, este un muzician, compozitor, DJ și producător muzical român originar din Republica Moldova, care în prezent locuiește și activează în București, România.

Ștefan Bănică Junior s-a născut la 18 octombrie 1967 în București. Este un cântăreț de muzică ușoară, rock, prezentator, moderator, personalitate remarcabilă TV, actor de film și teatru român.

Peter Gene Hernandez, cunoscut sub numele de scenă Bruno Mars, este un cântăreț, compozitor și producător muzical american. S-a născut pe data de 8 octombrie 1985.

Pavel Valerievici Durov este un om de afaceri rus, cunoscut ca fondatorul rețelei de socializare VKontakte și a produsului software Telegram Messenger. S-a născut pe 10 octombrie 1984 la Leningrad (în prezent Sankt Petersburg).

Eminem, unul dintre cei mai renumiți rapperi albi care a reușit să se impună pe piața muzicală s-a născut la 17 octombrie 1972. Cântârețul a reușit un record formidabil în anul 2000 când a fost cel mai bine vândut artist din Statele Unite.

Snoop Dogg își sărbătorește ziua de naștere la 20 octombrie 1971. Numele său real este Calvin Cordozar Broadus JR și este un rapper renumit în întreaga lume. De-a lungul timpului el a avut mai multe nume de scenă precum Snoop Lion sau Snoop Doggy Dogg.

Vino să te distrezi cu noi la Aniversare în Pijamale. Sărbătorim 8 ani de EA.md. Bilete pe iTicket.md