Anul 2017 se apropie de final. Pentru a face o revizuire și a nu uita cele mai reprezentative fotografii realizate de către celebritățile care fac furori atât în Moldova, cât și în întreaga lume, am decis să ne rezumăm la 7 selfie-uri cele mai memorabile.

În această colecție, aducem în atenția cititorului cele mai semnificative, memorabile sau provocatoare fotografii.

Unul din selfie-urile care au rămas în amintirea multor moldoveni a fost realizat chiar la început de an. Fotografia a emoționat mulți telespectatori atunci când a avut loc ultima emisiune în direct a „Deșteptării” de la Jurnal TV, iar apoi programul a fost închis pentru o perioadă. În poză apar Emilian Crețu, Lilu, Bogdan Dascăl și alți colegii de-ai lor.

Lilu (Lilia Ojovan) a atins inimile probabil la toate mămicile cu o poză făcută de dimineață, în pat, cuprinsă de cei doi copii ai ei. 

„O noapte scurtă… și o dimineață plină de giugiuleli”, a adăugat jurnalista în descrierea fotografiei. 

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, la fel se numără printre personalitățile care și-au făcut anul acesta un selfie memorabil. Aflat într-o vizită în Rusia, șeful statului a asistat împreună cu soția sa la ceremonia muzicală de premiere „Zolotoy Grammofon”. Acolo s-a fotografiat cu „regele muzicii” din Rusia, Filip Kirkorov. Selfie-ul a devenit imediat viral pe Internet.

În luna august a acestui an și politicianul Mihai Ghimpu a surprins pe toată lumea cu un selfie în oglinda unui lift.

Adrian Ursu împreună cu Irina, Roman Burlaca și prietena sa, Igor Sârbu și alți prieteni de-ai artiștilor într-un singur selfie. Acest lucru s-a întâmplat în primăvara 2017, atunci când interpretul Adrian Ursu era în proces de filmare a videoclipului pentru piesa „Boabe de cafea”. Fotografia a fost realizată la Aeroportul Internațional Chișinău.

Pe plan extern, în categoria celor mai apreciate sau memorabile selfie-uri sunt:

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez, atunci când cei doi au captat printr-un selfie cel mai fericit moment din viața lor: nașterea celui de-al patrulea copil al fotbalistului. Fotografia a devenit una dintre cele mai populare pe Instagram în 2017. 

Citește și: „Vin tătarii“: Irina Shayk și-a surprins fanii cu un selfie împreună cu Timati

Mai în glumă, mai în serios, să știți că selfie-urile nu sunt populare numai printre oameni. Pe un cont de Instagram, vedeta acestui tip celebru de fotografii este o… pisică. Cu zâmbetul pe buze vă prezentăm un #selfiecat fotogafiat pe GoPro:

😹📸 #selfiecat #gopro

Публикация от Manny The Selfie Cat (@yoremahm)

Sursa foto: facebook.com; instagram.com; unimedia.md.