În perioada rece a anului tenul nostru are nevoie de mai multă atenție sau, mai corect, de produse specifice nevoilor lui. Make-up artista oficială Avon Moldova, Olga Manciu, ne recomandă 5 produse care nu ar trebui să lipsească din portfardul unei femei pe timp de iarnă.

„Machiajul de iarnă trebuie neapărat să fie realizat cu produse mai consistentă, mai hrănitoare. În perioada rece a anului, tenul nostru trece prin diferite „șocuri” și protecția este un factor primordial. Acordă o atenție mai deosebită componentelor din produsele folosite zilnic și studiază-ți fața în fiecare zi, pentru a-i înțelege nevoile”, ne spune Olga Manciu.

„Îți recomand călduros câteva produse de îngrijire și înfrumusețare special concepute pentru perioada aceasta:

1. Fond de ten de tip mască Avon True Colour, ce se adaptează oricărui tip de ten. Avantajul lui este că are protecția SPF necesară în orice sezon, iar pentru perioada rece, când avem deseori pete roșii sau alte probleme, acesta oferă o acoperire mai bună a tenului;

2. Paleta mark. 2-in-1 – iluminator și bronzer – acesta este un produs cu adevărat miraculos, care te va ajuta să accentuezi trăsăturile feței și să iluminezi zonele pe care vrei să le scoți în evidență, deci un combo perfect!

3. Alege culori intense pentru perioada aceasta și optează pentru un pic de sidef – este în vogă. Recomand creioanele pentru ochi din gamele mark. și Avon True. Le găsiți într-o gamă largă de culori clasice, dar și strălucitoare și este opțiunea cea mai potrivită pentru o aplicare ușoară și fără efort de lungă durată;

4. Ba plouă, ba ninge, ba e lapoviță, iar femeile active trebuie să aibă un machiaj rezistent întreaga zi. Optează pentru o mascara rezistentă la apă, ca să nu ai parte de surprize când te prind fulgii de decembrie sau ploile din februarie. Alege cu încredere mascara Big & Extreme nu doar pentru rezistența la apă, dar și pentru un volum similar extensiilor de gene.

5. Iar pentru a defini complet machiajul de iarnă și a fi la modă, alege un ruj mat cu efect metalică și textură velvet! Gama de culori este foarte generoasă, potriviți-o doar dispoziției. Rujul Avon True este un accesoriu superb pentru un machiaj de iarnă!”, a completat Olga.

Răsfoiește Broșura Avon pentru a vedea tot sortimentul de produse. Pentru a comanda, contactează un Reprezentant al companiei sau lasă un mesaj la pagina de Facebook Avon.md.

P